Fotogalerij 1996

de Halve Marathon van Egmond (14 januari 1996)

Klik hier! Deelnemers en supporters waarvan rechtsboven met pet Joop Bomert opvallend aanwezig Klik hier! Hiertussen zien we twee Starters die zomaar het reclamefoldertje komen binnenlopen voor de loop van het volgende jaar!

Rommelmarkt en Openingswedstrijd (6 april 1996)

Rommelmarkt voor extra centjes met Ria Timmerman en Alie Driegen achter de kraampjes Klik hier! De 3000m met voorop Jan de Lange, Klaas van der Veen, Henk Veenstra, Heerke Postma en Nico Klappe Klik hier!

Rotterdam Marathon (28 april 1996)

Klik hier! Harry van Essen en Jan Driegen schouder aan schouder vanaf de Willemsbrug, de meeste kilometers zijn voorbij, de zwaarste komen nog

Districtsfinale CD-competitie te Assen (15 juni 1996)

Het defilé Klik hier! De jongens-D o.l.v. Petra de Lange met staand van links naar rechts John de Graaf, Ruud Bosscha, Michael Winters, Anne v.d. Kuur en liggend Sander Zwerver Klik hier!
De meisjes-D v.l.n.r. Frouke Nijhof, Marianne Costeris, Marlies van Veen, Ivonne van Veen, Fredau Kaastra, ploegleidster Ella de Jong en Wendy van Essen Klik hier!
Klik hier! De jongens- en meisjes-C o.l.v. Agaath van Tielen met verder staand v.l.n.r. Brechje Kaastra, Saskia Brouwer, Peter Wierda, Robert Zwerver, Myke Vlasveld, Sabrina de Lange, Abel Blaauw en zittend Fleur Wullems, Laura Kamp, Anton Costeris en Joost Lasschuit
De jongens-D op de derde plek Klik hier! Ook de jongens-C eindigden als derde Klik hier!
Klik hier! De meisjes-D werden tweede Klik hier! En... ook de meisjes-C plaatsten zich als tweede

Wallenloop Steenwijk (19 juni 1996)

Klik hier! Deelnemers vlak na de start met onder meer Jan Driegen, Rein Gaastra, Harm Veenstra, Marrie Sterkenburgh en Raymond Blaeser onder het oog van de voorzitter (met streepjescode) op de hoek met de Onnastraat

Districtsfinale tweede klas te Emmen (8 september 1996)

Staand v.l.n.r. Diana Sterkenburgh, Jazlin Ruinemans, Akke Ruinemans Ankie Wullems, ploegleidster Ella de Jong en zittend Rixt Bode, Sylvia Rozendal en Marianne Stevelink, behaalden een derde plaats Klik hier! Start van de 100m met Akke Ruinemans en Rixt Bode Klik hier!

Vernieling kantine (september 1996)

Klik hier! Klik hier! Vernieling van de kantine door een gemeentelijke grasmachine...

Hunebedloop Havelte (21 september 1996) Amsterdam Marathon (3 november 1996)

Wolter van der Veen lijkt hier op zoek te zijn naar de eindstreep Klik hier! De eindstreep hier in de ArenA voor dezelfde Wolter zal niet ver meer zijn Klik hier!

clubkampioenschappen (5 en 6 oktober 1996)

Klik hier! Rondenteller Folkert Sterkenburgh laat de bel klinken voor de laatste ronde

Terug naar vorige pagina Terug naar bovenkant pagina