Fotogalerij 1998

de bouw van de nieuwe baan

Klik hier! De contouren van de nieuwe kunststofbaan worden zichtbaar Klik hier! Het zandlichaam ligt erin
De fundering is gelegd, nu is de kunststoflaag aan de beurt Klik hier! Ook de dubbele verspringaccommodatie vordert Klik hier!
Klik hier! De nieuwe kunststofbaan ligt er nu schitterend bij Klik hier! Waar de meeste ogen op worden gericht: de finish...

regionale finale CD-competitie te Heerenveen (20 juni 1998)

Het traditionele defilé ... Klik hier! ...voorafgaande aan een finale Klik hier!
Klik hier! De jongens-C ploeg die vierde werd met v.l.n.r. staand John de Graaf, Alwin Keimpema, ploegleidster Petra de Lange, Ruud Bosscha en daaronder Richard Spin, Klaas Winters, Anne van de Kuur, Sander Zwerver en Johan de Lange.
De meisjes-D met vl.n.r. staand ploegleidster Ella de Jong, Esther Evers, Corien Zwerver, Suzanne Hartwig en zittend Annika Vaartjes, Rianne Westerbeek, Nienke Stuut en Ingrid Bosscha Klik hier!
Klik hier! Natuurlijk ook nog even de meisjes-D en jongens-C gezamenlijk op de foto, waarbij Ingrid op handen wordt gedragen!
De meisjes-D behaalden in de tweede klas een tweede plaats, waarvoor Corien de beker in ontvangst mocht nemen, en plaatsten zich hiermee voor de nationale finale Klik hier!

nationale finale CD-competitie te Zwolle (12 september 1998)

Klik hier! De meisjes-D ploeg behaalde in de nationale finale van de verenigingscompetitie tweede klas een zevende plaats (v.l.n.r. ploegleidster Petra de Lange, met de vlag Corien Zwerver en Suzanne Hartwig, en zittend Annika Vaartjes, Rianne Westerbeek, Nienke Stuut, Esther Evers en Ingrid Bosscha)

competitie-finale 1e klas senioren dames te Vught (20 september 1998)

Yvonne Morris bij de start van de estafette Klik hier! Francisca de Boer snelt naar de finish van de estafette Klik hier!
Klik hier! De START'78 delegatie op de tribune met v.l.n.r. Janneke van Genderen, Susan Houbraken, Rolien Duiven (staand), Yvonne Morris (134), Marloes Kok, Francisca de Boer, Cindy v.d. Akker
Janneke van Genderen tijdens speer Klik hier! Jazlin Ruinemans tijdens de 1500 meter Klik hier!
Klik hier! Jazlin Ruinemans tijdens hink-stap-sprong Klik hier! Denise Morris aan het eind van de 400 meter
Marloes Kok en Francisca de Boer tijdens de laatste wissel bij het overlopen van de 4x100 m estafette. Deze moest worden overgelopen omdat de 1e keer tijdens de wissel tussen Denise en Marloes het stokje meters de lucht invloog! Klik hier!
Klik hier! Presentatie van de hele ploeg die knap 7e werd: v.l.n.r. ploegleidster Ella de Jong, Jazlin Ruinemans, Janneke van Genderen, Francisca de Boer, Susan Houbraken, Cindy v.d. Akker en zittend Denise Morris, Yvonne Morris, Marloes Kok en Rolien Duiven

de Grote Clubactie

Klik hier! Ans Guikema en Addy Ritsema sorteren met een aantal vrijwilligers de loten Klik hier! Rolien Duiven geflankeerd door de gezusters Yvonne en Denise Morris Klik hier! Alex Bergsma met een nog steeds goed gehumeurde Rolien Duiven

familie-estafette (3 oktober 1998)

Prijsuitreiking van de familie-estafette na afloop van de clubkampioenschappen met v.l.n.r. Jazlin Ruinemans, Orlando en Denise Morris en Sander, Corien en Robert Zwerver Klik hier!

1998: het jaar van extreme prestaties

Klik hier! Een trotse Folkert Sterkenburgh na afloop van zijn elfstedentocht in 5 dagen (mei 1998) Klik hier! Een trotse Folkert Sterkenburgh na afloop van zijn 100 km-loop in Winschoten (september 1998)

de eerste clubcross in het najaar (7 november 1998) na de "30 van de 30ste" (30 december 1998)

Klik hier! Sfeervol lopen op de Woldberg bij Tuk met Marianne Costeris en Sietske Sterkenburgh Klik hier! Na de duurloop nog enkele meters aan een lopend buffet en daarna gezellig natafelen

Terug naar vorige pagina Terug naar bovenkant pagina