Ge´nteresseerd?

Heb je belangstelling? Kom gerust eens kijken bij een training of zelfs meedoen. Je kunt ook altijd telefonisch informatie inwinnen.

Bij START '78 is het de gewoonte, dat nieuwe leden eerst 4 keer gratis mogen meetrainen om eens rustig te kunnen kijken of het wel of misschien toch niet leuk is. Wanneer je na die periode wilt blijven, dan krijg je van de trainer/trainster een inschrijfformulier mee. Lid worden kun je vanaf de leeftijd van 6 jaar, dat zijn de mini-pupillen. Vervolgens zijn er diverse groepen tot en met de groepen mannen en vrouwen masters.

Wil je meer weten, bel dan

Klik hier! Tot ziens aan de start bij START '78 !!!

Hier zitten wij!


Onze kunsstofatletiekaccommodatie in Steenwijk, genaamd "Oerthebaan", is gelegen in het Sportpark De Nieuwe Gagels op het adres Middenweg 22. Telefoon 0521-516 853.

Waar is dit sportpark te vinden?

Met eigen vervoer:

Komend vanaf de rijksweg A32 Leeuwarden/Wolvega-Meppel/Zwolle:
afrit 6 Steenwijk, daarna bij de tweede rotonde linksaf de Middenweg op tot na ca. 1 kilometer Sportpark De Nieuwe Gagels staat aangegeven.

Komend vanuit de richting Vledder/Diever:
bij de tweede rotonde na het viaduct van de A32 linksaf de Middenweg op tot na ca. 1 kilometer Sportpark De Nieuwe Gagels staat aangegeven.

Komend vanuit de richting Giethoorn/Zwartsluis of Emmeloord:
aanvankelijk richting Havelte, vervolgens richting Kallenkote/Wapserveen tot aan rotonde Meppelerweg/Gagelsweg, daar rechtdoor en einde weg rechts waar Sportpark De Nieuwe Gagels staat aangegeven.

Met openbaar vervoer:

Vanaf het station (trein half-uurdienst) en busstation ongeveer 15 minuten lopen via de Tramlaan en over het spoor langs de Parallelweg.
De dichtstbijzijnde bushalte is gelegen aan de Gagelsweg op de hoek met de Middenweg.

In Wolvega wordt alleen looptraining gegeven. De loopgroep vertrekt vanaf Sportpark Molenwiek aan de Kruistraat.

 

De Oerthebaan in Steenwijk, juni 2006

foto vanuit ballon; Hank Prinsen, Giethoorn